Sport

Aktivera dig fysiskt under Röntgenveckan 2019

Vandra med Werner

Passa på att avklara ditt rörelsemål redan innan dagens föreläsningar! Vår läkare Werner möter upp er utanför entrén till Stora Hotellet för en promenad upp till kongressområdet Elmia. Promenaden går längts med Vätterns strand, en promenad på ca 4 km. Under promenadens gång ger Werner er information om både det ena och det andra om Jönköping och dess historia.

När:       Torsdag 19/9 . Samling kl 07:00 utanför entrén till Elite Stora Hotellet. (vid regn ställs vandringen in)

rontgenveckan

Ta en promenad/löprunda runt Munksjön

Gör det som alla Jönköpingsbor någon gång gjort, ta en löprunda runt Munksjön i centrala Jönköping. Rundan är ca 5,5 km och tar dig förbi några av de nya områden som växer fram i Jönköping samt vårt vackra kulturhus Spira.

Träna på Racketcentrum

Racketcentrum ligger i anslutning till Elmiaområdet och erbjuder träning i form av racketsport och klättring. Tennis, padel, squash eller badminton, valet är ditt! I samarbete med Röntgenveckan 2019 erbjuder Racketcentrum deltagare rabatterade priser på alla sporter. Gör din bokning och visa din deltagarbricka i receptionen när du betalar så får du samma pris som Rc Club medlemmar. För mer information och bokning, gå till…

rontgenveckan

Motionssimma

Rosenlundsbadet ligger även det i anslutning till Elmiaområdet här finns en 50 m bassäng med 8 banor för dig som vill motionsimma. Rosenlundsbadet har även en relaxavdelning för dig som föredrar avslappning före motion.

rontgenveckan