Venue – Elmia Kongress

Röntgenveckan 2019

Elmia – KONGRESS – KONSERT

Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser, kongresser och event. I över ett halvt sekel har Elmia låtit världen komma till Jönköping. Och genom ett progressivt värdskap har vi skapat de viktigaste mötesplatserna för en rad branscher.

Som mötesplats har Elmia en offensiv position – mitt bland människor och företag som antingen har eller söker nya idéer, produkter och tjänster.

källa-Elmia

Möten, mingel och utställningar

På Elmia hittar man ett tjugotal konferensrum, en stor kongress- och konsertsal, utställningshallar, flera restauranger samt foajéer som är som gjorda för mingel och små utställningar. Allt under ett och samma tak. För att inte tala om ytorna som finns utanför taket.

källa-elmia

Resa till Jönköping

Med flyg, tåg, bil eller buss är det enkelt att ta sig till Jönköping och Elmia. Det centrala läget och infrastrukturen gör att Elmia alltid är nära.

Det är inte långt till Jönköping! Hela 85 procent av Sveriges befolkning bor inom en radie av 35 mil.

Källa Elmia

Miljö och säkerhet

Miljötänkandet ger en framtida trygghet, men alla som besöker eller arbetar på Elmia behöver också känna sig trygga medan de är här. Säkerhetsarbetet har en central roll vid alla våra arrangemang och ökar hela tiden i betydelse.