Socialt program

Röntgenveckan 2019

New York Legends

Under veckan är New York Legends Röntgenveckans officiella röntgenpub. Den ligger mitt i centrum nära den vackra Munksjön. Visa din namnskylt så erhåller ni Röntgenveckan-priser (15 % rabatt) på drycker inkl. alkoholfria alternativ.

rontgenveckan

Tisdag 17/9 19:00 – Golden Club på Munksjömagasinen

Munksjöfabriken startades för cirka 150 år sedan. Då bodde det runt 8 000 i Jönköping och fabriken ansågs ligga på landet. I dag bor det cirka 140 000 människor i Jönköping och Munksjöfabriken har ett tämligen centralt läge väster om sjön. En stor del av den gamla fabriken är historia och har fått ge plats för den nya stadsdelen Munksjöstaden. Kvar finns dock de gamla magasinen som idag används för event. Sedan 2016 huserar en av Sveriges absolut häftigaste nattklubbar, OPA, i en del av lokalerna. Klubbkonceptet, som har fått Jönköping att spraka till liv under sommarmånaderna, gör nu sitt sista år innan lokalerna renoveras och används till andra ändamål.

Som deltagare på Röntgenveckan 2019 får du möjlighet att vara med på ett av de sista eventen som hålls i lokalerna! För att fira de gamla K-märkta lokalernas sista år som nattklubb har det förvandlats på ett praktfullt sätt. Med gediget arbete, kreativitet och nyckfullhet är årets stora konceptidé ’Welcome To The Jungle’. Dansgolvet är förvandlat till en djungelliknande atmosfär tillsammans med en av södra Sveriges största ljud/ljusproduktioner, dessutom har uteserveringen ett oslagbart läge precis vid Munksjöns södra kant.

Kvällen bjuder på mat och underhållning av hög klass, dansgolvet är öppet långt in på småtimmarna och bjuder på musik som alla uppskattar. Välkommen till en oförglömlig kväll i Munksjömagasinen!

rontgenveckan

Onsdag 18/9 16:45-19:30 – Guldmingel i utställningen

Direkt efter onsdagens programpunkter hälsar vi välkommen till trevligt mingel i utställningshallen under ett par timmar. Passa på att besöka utställarna samtidigt som lättare mat och dryck serveras.

rontgenveckan

Torsdag 19/9 18:30 – Röntgenveckans guldbankett på Elmia

Torsdag kväll 18:30 är som traditionen bjuder röntgenveckans bankettkväll!
Vi bjuder då in våra deltagare till en galamiddag med underhållning i absoluta världsklass! Elmias lokaler byter skepnad till en gulddränkt restaurang med en scen som skulle göra de flesta krogar avundsjuka. Vi inleder kvällen med att skämma bort våra smaklökar med en tre-rätters meny komponerad med fokus på närproducerade råvaror. Efter smaksinnet vandrar vi vidare till att tillfredsställa både hörsel och syn med en sprakande show! Banketten avslutas med dans så länge benen bär tillsammans med DJ Jonas Vogel. Hjälp oss mer än gärna att sätta guldkant på kvällen med hjälp av klädsel eller accessoarer! Dresscode kavaj!

rontgenveckan